H.Z. Transport B.V.
Burg. van Doornlaan 16-18
2678 KB De Lier
The Netherlands
Tel. +31 174 52 55 55
Fax +31 174 52 55 00

Tw Fb

Van der Gaag Transport

Van der Gaag Transport B.V. kan bogen op meer dan 60 jaar ervaring. Het in 1953 door M. van der Gaag Sr. opgerichte bedrijf concentreerde zich in aanvankelijk op het vervoer van verse producten van en naar een groot aantal bestemmingen in Nederland. In de daaropvolgende jaren werd de actieradius steeds groter; overzeese producten werden vanuit de havens over de weg naar onze ooster- en zuiderburen getransporteerd.

Vanaf 1980 nam het vervoer van bloemen en planten naar Groot-Brittannië zijn intrede. Door de tweede generatie werd in die jaren een stevige basis gelegd voor de dynamische, betrouwbare en servicegerichte onderneming Van der Gaag Transport.

In 60 jaar tijd is Van der Gaag Transport uitgegroeid tot een bedrijf dat gerekend mag worden tot een van de meest vooraanstaande transporteurs van bloemen en planten naar het Verenigd Koninkrijk.

Om synergie effecten te creëren is van der Gaag in 2013 een samenwerkingsverband aangegaan met HZ Transport B.V. Dit heeft geresulteerd in verdergaande integratie van mensen, middelen en systemen, hetgeen ertoe geleid heeft van der Gaag uiteindelijk volledig is opgenomen in de H.Z Transport Groep. Sinds 2014 is HZ Transport B.V. dan ook volledig eigenaar van van der Gaag Transport.

Met een van ouds bekende service gerichte instelling, moderne en flexibele op- en overslagfaciliteiten in combinatie met de professionaliteit van een grote transport onderneming kunt u rekenen op een optimale logistieke dienstverlening.

Voor  prijsopgaves, contacten, afspraken en overige dienstverlening treft u de informatie aan op de betreffende pagina’s op deze website.